Fietsen Zeeland

Zoekt u fietsen in Zeeland? Wij helpen u graag!

Zoekt u fietsen in Zeeland? Wij geven u graag advies over de aankoop van een nieuwe fiets. Wij hebben namelijk een grote  showroom met fietsen klaar staan die door u getest kunnen worden. Wanneer u een fiets koopt moet er natuurlijk wel rekening houden met een aantal zaken. Als eerst moet u beslissen waar u de fiets voor wilt gebruiken. Zoekt u er een voor op vakantie dan raden wij natuurlijk een vakantie fiets aan. Ook vouwfietsen zijn hiervoor geschikt. Echter wanneer het om langere afstanden gaat is dit misschien een minder goede keuze. Ook bieden bij een scala van typen aan voor de sport. Zij hebben wij verschillende modellen in mountainbike fietsen, racefietsen en fitness fietsen. Ook deze zijn allemaal te bezichtigen en te testen in onze showroom.

Wij verkopen alle topmerken fietsen in Zeeland waaronder Alpina, Batavus, Beixo, Centurion, Cortine, Gazelle, Jan Janssen, Koga Miyata, Loekie, Merida en Sparta. Het verschilt natuurlijk per merk welke modellen wij hierin aanbieden. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij zullen alle zorgen die u heeft wegnemen.

Verschillende diensten die wij u aanbieden

Naast de aankoop van fietsen, kunt u bij de Fietsenmakker in Zeeland ook nog terecht voor een tal van diensten. Zo bieden wij als dienst aan uw fiets na te kijken en indien nodig een onderhoudsbeurt te verrichten. Dit wordt dan ook uitsluitend gedaan door geschoolde monteurs. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat uw fiets bij ons in goede handen is. Het maakt dan ook niet uit of het om een kleine reparatie gaat of een grote, wij zorgen ervoor dat het probleem wordt opgelost. Als er bepaalde werkzaamheden verricht dienen te worden, krijgt u hier vooraf altijd bericht van. Op deze wijze komt u achteraf niet met hoge kosten te zitten. U wordt dan ook bij het proces betrokken en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Voor vragen kunt u eenvoudig telefonisch of via de site in contact komen met ons.

Theme: Overlay by Kaira