Fietsenwinkel Souburg

Bij de fietsenwinkel in Souburg bent u verzekerd van een goede service

Welkom bij de Fietsenmakker, uw fietsenwinkel in Souburg en omstreken. Door de jaren heen hebben wij al vele mensen geholpen aan een fiets op maat. Elke fiets is namelijk anders en deze moet dan ook op de persoon worden afgesteld. Wij hebben hier dan ook speciale apparaten voor. Hiermee meten we van te voren alles. Dit van zadelhoogte tot aan de hoogte van het stuur. Wanneer dit namelijk allemaal op de man af nauwkeurig is opgemeten fietst u met een ergonomische houding. Hiermee kunt u urenlang fietsen zonder dat u enige ongemakken ervaart. Het maakt dan niet uit welk type fiets u heeft, wij regelen dat alles perfect is afgesteld.

Natuurlijk moet u van te voren de desbetreffende fiets selecteren. Zo hebben wij verschillende modellen in ons assortiment zoals mountainbikes, racefietsen, moederfietsen, elektrische fietsen fitness fietsen etc. Dit zijn dan ook slechts enkele modellen in ons assortiment. Wanneer u de hele collectie van onze fietsenwinkel in Souburg wilt bekijken, kunt u onze showroom bezoeken. Indien u van te voren nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wellicht dat uw fiets een onderhoudsbeurt nodig heeft?

Indien u al een fiets heeft en slechts op zoek bent naar een onderhoudsbeurt of reparatie, dan kunt u ook bij de fietsenwinkel in Souburg terecht. Of het nou om een kleine of grote ingreep gaat, wij helpen u hier graag mee. U wordt dan ook keurig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Indien het slechts om een kleine reparatie gaat, krijgt u bericht wanneer dit voltooid is. Want naast kwaliteit staat service ook hoog bij ons in het vandaal. Wij zien u dan ook niet als ‘nummer’ maar als een klant die goede service van ons kan verwachten. Heeft u nog vragen aan ons? Reageer dan via onze webpagina of neem telefonisch contact met ons op.

Theme: Overlay by Kaira