Fietswinkel Zeeland

Dit is wat wij bij u bieden in onze fietswinkel te Zeeland

Het maakt niet uit welk type fiets u zoekt, wij helpen u hier graag verder mee. Ons assortiment in onze fietswinkel te Zeeland bestaat onder andere uit: mountainbikes, racefietsen, vakantiefietsen, moederfietsen, elektrische fietsen, vouwfietsen, stadfietsen, kinderfietsen, fitnessfietsen en speciale fietsen. Omdat sommige modellen wellicht voor u niet bekend zijn worden deze hieronder beschreven.

Vakantiefietsen zijn licht qua gewicht maar sterk qua materiaal. Zij zijn ideaal voor lange afstanden. Ook zijn ze kleiner als normale fietsen, hierdoor kunt u ze eenvoudig achter op de auto plaatsen. Ondanks dat ze kleiner zijn in formaat kunt u er toch lange tochten mee maken zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Speciale fietsen zijn gemaakt voor mensen met een lichamelijke beperking. Ze worden dan ook vaak op maat gemaakt, of kunnen zo ingesteld worden. Hiermee kan deze doelgroep probleemloos fietsen zonder dat hij of zij vervelende ongemakken ervaart. Al deze diensten kunnen wij u verlenen in onze fietswinkel te Zeeland.

Ook voor reparatie kunt u bij ons terecht

Naast de vele modellen die wij in onze showroom hebben staan doen wij bij onze fietswinkel in Zeeland ook aan onderhoud. Of het nou gaat om een opknapbeurt of reparaties van bepaalde onderdelen, wij helpen u hier graag mee. Deze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door geschoolde monteurs. Allen beschikken zij over een ruime ervaring in dit vakgebied. Hierdoor kunnen zij elk probleem verhelpen. Indien u nog vragen hebt kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. Ook zijn wij bereikbaar via onze site, via de contactpagina kunt u dan uw vraag stellen.

Theme: Overlay by Kaira